Dewittevalk

Professionele schoonmakers nodig? Dan ben je op de juiste plek

Onze kwaliteit is onze referentie

Over onsContact

Succesvol familiebedrijf sinds 2007

Ervaren schoonmaakbedrijf Amsterdam Noord

Zoekt u een ervaren schoonmaakbedrijf in Amsterdam Noord? Dan bent u bij De Witte Valk precies op de goede plek. Wij zijn een familiebedrijf met veel ervaring. We hebben alleen gekwalificeerd en betrouwbaar personeel in dienst. Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor een appartementencomplex? Misschien gaat het om de schoonmaak van de trappen in de verschillende hallen. Het is erg belangrijk dat hier regelmatig en grondig wordt schoongemaakt. Wij zijn op dit terrein uw ideale partner. We hebben inmiddels al heel wat complexen schoongemaakt en zijn dus ook op dit gebied zeer ervaren.

Duurzaam

Al onze schoonmaakmiddelen zijn milieuvriendelijk. Geen slechte chemicaliën!

Scherpste prijzen

Betere prijzen voor deze kwaliteit werk kunt u nergens anders krijgen!

Tevredenheid

95% van onze klanten zijn tevreden met ons en willen geen andere schoonmaakbedrijf.

Logo_witte_valk

Sanitair schoonmaken bedrijf Amsterdam Noord

Ons schoonmaakbedrijf Amsterdam Noord is er ook voor de schoonmaak van het sanitair. Of het nu gaat om een schoolgebouw, een kantoor of een fysiopraktijk, maak gebruik van onze professionele diensten. Een grondige reiniging van de toiletten is heel belangrijk. Bij de meeste bedrijven moet dit dagelijks gebeuren. Wanneer er te weinig schoongemaakt wordt is een nare stank het gevolg. Dat wilt u vast en zeker voorkomen. Hygiëne is voor iedereen belangrijk. Zeker in restaurants, instellingen en scholen moet dit de hoogste prioriteit hebben. Wij zijn er voor het dagelijkse onderhoud. Ook voor een dieptereiniging van het sanitair mag u een beroep doen op onze diensten. Ook heel wat winkeliers maken gebruik van onze diensten. Zeker in een winkel doen wij zo onopvallend mogelijk ons werk zodat we niemand tot last zijn.

Professioneel vloeronderhoud door schoonmaakbedrijf in Amsterdam Noord

U wilt uw vloeren laten schoonmaken door ons bedrijf in Amsterdam Noord? Goed onderhouden vloeren betekenen een visitekaartje voor uw bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in vrijwel alle soorten vloeren. Of u nu vloerbedekking, karpet, linoleum of tegelvloeren heeft, wij zijn er voor het onderhoud. In de eerste plaats zijn we er voor een dagelijkse of periodieke reiniging van de vloer. Dit kan gaan om stofzuigen, dweilen, etc. Ook groot onderhoud voeren wij voor u uit. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld het vakkundig inwassen van het linoleum of het aanbrengen van een polymeer laag. Wij hebben meer dan voldoende techniek en vakkennis in huis. Ons gecertificeerde personeel weet perfect wat nodig is voor uw vloer. Wilt u hierover meer weten? Wij beantwoorden uw vragen graag.

De Witte Valk geeft prioriteiten aan klanttevredenheid. Zo houden we een goede relatie met onze klanten.

Toilet Schoonmaak
Kantoor_schoonmaak
SchoolSchoonMaak
Albemarle_logo
StadGenoot logo
Wilt u meer van onze referenties zien ga dan verder naar onze uigebreide referentie pagina.

Contact ons

U kunt ons altijd contacteren

Mandarijnenstraat 41,
1033 LA, Amsterdam

Stuur een bericht