Dewittevalk

Professionele schoonmakers nodig? Dan ben je op de juiste plek

Onze kwaliteit is onze referentie

Over onsContact

Succesvol familiebedrijf sinds 2007

Vloeronderhoud Amsterdam en omstreken

Voor deskundig onderhoud van uw vloer in Amsterdam moet u bij De Witte Valk zijn. U wilt uw vloeren allereerst laten schoonmaken door een betrouwbaar schoonmaakbedrijf? Of gaat het u alleen om een periodiek onderhoud? In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen een beroep doen op onze professionele diensten. Bekijk onze referenties om te zien welke klanten wij nu reeds van dienst mogen zijn.

Duurzaam

Al onze schoonmaakmiddelen zijn milieuvriendelijk. Geen slechte chemicaliën!

Scherpste prijzen

Betere prijzen voor deze kwaliteit werk kunt u nergens anders krijgen!

Tevredenheid

95% van onze klanten zijn tevreden met ons en willen geen andere schoonmaakbedrijf.

Logo_witte_valk

Uw vloer onderhouden Amsterdam en omgeving

Deskundig en gespecialiseerd vloeronderhoud Amsterdam is belangrijk wanneer u bijvoorbeeld een eigen kantoor hebt. Goed onderhouden vloeren betekenen een visitekaartje voor uw bedrijf. Veel mensen zien het absoluut als de vloeren er goed uit zien. Wij zijn gespecialiseerd in de schoonmaak en het onderhoud van vrijwel alle soorten vloeren. Of u nu vloerbedekking, karpet, linoleum of tegelvloeren heeft, wij zijn er voor het onderhoud. In de eerste plaats zijn we er voor een dagelijkse of periodieke reiniging van de vloer. Dit kan gaan om dagelijks zuigen, dweilen, etc. Ook groot onderhoud voeren wij graag voor u uit. Wij kunnen het linoleum op een vakkundige wijze inwassen of we brengen een polymeer laag aan op uw vloer. Wij hebben meer dan voldoende vakkennis in huis. Ons gecertificeerde personeel weet precies wat nodig is voor uw vloer. Wilt u hierover meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op. Ons telefoonnummer vindt u op de website.

Deskundig personeel bij onderhoud vloer Amsterdam en omstreken

Wij werken bij het vloer onderhouden Amsterdam alleen met gediplomeerd personeel. Daarnaast kiezen we voor milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Ook bij het onderhoud van uw vloer vinden we dat van groot belang. Bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

De Witte Valk geeft prioriteiten aan klanttevredenheid. Zo houden we een goede relatie met onze klanten.

Toilet Schoonmaak
Kantoor_schoonmaak
SchoolSchoonMaak
Albemarle_logo
StadGenoot logo
Wilt u meer van onze referenties zien ga dan verder naar onze uigebreide referentie pagina.

Contact ons

U kunt ons altijd contacteren

Mandarijnenstraat 41,
1033 LA, Amsterdam

Stuur een bericht